Canal de Gestió de la Incapacitat temporal

Cercador search Cercar

Informes Costos Incapacitat Temporal FREMAP

Ets a:

  • Imprimir (Nova finestra)
Contingut de la pàgina

FREMAP posa a disposició de les seves empreses associades informes (informe de costos d'incapacitat temporal) en pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent que els permeten obtenir una estimació dels seus costos directes i també dels costos indirectes que els suposen la incapacitat temporal per contingència professional i per contingència comuna.

D'aquesta manera es pot observar l'evolució en el creixement dels índexs d'incapacitat temporal i com afecta quantitativament als costos d'IT en l'empresa, diferenciant els costos de contingència professional i els de contingència comuna.

Així mateix a través del calculador de costos d'incapacitat temporal Aquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent que FREMAP posa a disposició de les empreses, es pot calcular de forma ràpida l'estimació de cost d'una baixa mèdica per la contingència que se seleccioni, sigui comú o professional.

Les empreses associades podran accedir a aquests informes directament a través de FREMAP Online Aquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent o sol·licitant-los a FREMAP.​​​​​​